fbpx

СВАТБЕН ФОТОГРАФ СОФИЯ – БЛОГ

16апр.
Featured

НАГРАДА СВАТБЕН ФОТОГРАФ НА ГОДИНАТА 2019

Скъпи приятели,

на 14.04.2020 г. по време на живо предаване бяха обявени победителите от конкурса за Годишните награди за определяне на най-добрите сватбени фотографи и видеооператори за 2019 г., организирани от НАПСФВ (Национална Асоциация на Професионалните Сватбени Фотографи и Видеооператори).

Изключително сме щастливи да обявим, че Алекс Велчев беше удостоен с Голямата награда –

Сватбен Фотограф на годината 2019.

Отделно от това Алекс Велчев спечели първите места в две от общо пет категории за сватбена фотография, а именно – Категория „Геометрия“ и Категория „Моменти“.

НАГРАДА СВАТБЕН ФОТОГРАФ НА ГОДИНАТА 2019 2
НАГРАДА СВАТБЕН ФОТОГРАФ НА ГОДИНАТА 2019 3
НАГРАДА СВАТБЕН ФОТОГРАФ НА ГОДИНАТА 2019 4
НАГРАДА СВАТБЕН ФОТОГРАФ НА ГОДИНАТА 2019 5

Победителите в конкурса бяха определени от международно жури, съставено от титуловани и Световно признати фотографи и видеооператори, като критериите за оценка на фотографиите бяха Техническо изпълнение, Композиция и Цялостно въздействие.

Всички печеливши кадри – както в категориите Геометрия и Моменти, така и селекцията на цяла една сватба, са от едно и също сватбено тържество – това на Снежана и Димитър от 22.07.2019 г., Вила Екатерина, гр. София

За да разгледате галерията от сватбеното тържество на С&Д, моля кликнете тук.

За да разгледате галерията с всички наградени кадри в конкурса, моля кликнете тук.

09ян.

Най-добрите кадри за 2019 г.

Сватбен фотограф София – Алекс Велчев

Представяме ви едни от най-добрите моменти от работата на Алекс Велчев – сватбен фотограф в София от 2019 г. Реших, че е време да направя равносметка и да погледна назад към една паметна за мен година, както и да представя кулминацията на работата ми.

Много от тези снимки са промеждутъчните моменти – тези, които наистина разказват историята и емоцията на сватбения ден и за които всеки един сватбен фотограф се опитва да улови в работата си.

Бих искал да изкажа огромна благодарност на двойките, които ми помогнаха да направим фантастични кадри през изминалата 2019 г. година! Щастлив съм да работя като сватбен фотограф  и доверието, което ми гласувате да заснема вашия сватбен ден означава много за мен и ме кара да се развивам и да давам най-доброто от себе си. Благодаря ви!

Вече настъпи новата 2020-та година, календарът ми с резервации се запълва, а аз нямам търпение отново да се хвърлим в работата – нека всичко това да ни донесе смях, приключения и много невероятни моменти!

За да разгледате галерията с най-добрите кадри за 2019 г., моля натиснете тук.

Най-добрите кадри за 2019 г. 6

За да разгледате галерията с най-добрите кадри за 2019 г., моля натиснете тук.

31дек.

Отново отличена фотография

Сватбен фотограф София
Сватбен фотограф София, Вила Екатерина

Отново отличена фотография! Снимката, направена по време на сватбеното тържество на С&Д във Вила Екатерина. След множество отличия като корица на photo-forum.net, снимка на деня във prowedaward.com ( https://prowedaward.com/pictures/alex-velchev/7281/), снимката беше отличена като Избор на редактора, Снимка на седмицата и вече е отличена като една от най-добрите снимки за годината в mywed.com (https://mywed.com/en/photo/405173855?from=day). Какъв чудесен завършек на годината!

24ное.

Отличена фотография

Да се събудиш и видиш своя снимка като корица във https://photo-forum.net/ ( https://photo-forum.net/i/2241453 ). Денят започва добре! 🙂

Наградените снимки от международни и български сайтове са гордост за всеки уважаващ себе си сватбен фотограф, стремящ се към непрекъснато усъвършенстване.

14сеп.

Отличена фотография

Отличена фотография 12

Поредната снимка на сватбен фотограф Алекс Велчев, която е попаднала в полезрението на редактора на сайта www.prowedaward.com ( https://prowedaward.com/pictures/alex-velchev/9675/). Нека продължаваме да творим сватбена фотография и занапред! 🙂

15авг.

Отличена фотография

Отличена фотография 13

Снимка на деня в популярния сайт за сватбена фотография www.prowedaward.com

https://prowedaward.com/pictures/alex-velchev/7281/

21юли

Сватбеният ден на А&В

In Uncategorized by alexvelchev / 21.07.2019 / No Comments

Подготовка на булката и младоженеца: гр. Дупница

Фотосесия: гр. Самоков

Изнесен ритуал: к.к. Боровец

Църква: к.к. Боровец

Ресторант: Х-л Мура, к.к. Боровец

Видеозаснемане: Россикс Студио ( https://rossixstudio.com/)

Сватбеният ден на А&В 14
Read more →
Сватбен фотограф Алекс Велчев. Всички права запазени!