All posts in Блог

09ян.

Най-добрите кадри за 2019 г.

Сватбен фотограф София – Алекс Велчев

Представяме ви едни от най-добрите моменти от работата на Алекс Велчев – сватбен фотограф в София от 2019 г. Реших, че е време да направя равносметка и да погледна назад към една паметна за мен година, както и да представя кулминацията на работата ми.

Много от тези снимки са промеждутъчните моменти – тези, които наистина разказват историята и емоцията на сватбения ден и за които всеки един сватбен фотограф се опитва да улови в работата си.

Бих искал да изкажа огромна благодарност на двойките, които ми помогнаха да направим фантастични кадри през изминалата 2019 г. година! Щастлив съм да работя като сватбен фотограф  и доверието, което ми гласувате да заснема вашия сватбен ден означава много за мен и ме кара да се развивам и да давам най-доброто от себе си. Благодаря ви!

Вече настъпи новата 2020-та година, календарът ми с резервации се запълва, а аз нямам търпение отново да се хвърлим в работата – нека всичко това да ни донесе смях, приключения и много невероятни моменти!

За да разгледате галерията с най-добрите кадри за 2019 г., моля натиснете тук.

Най-добрите кадри за 2019 г. 1

За да разгледате галерията с най-добрите кадри за 2019 г., моля натиснете тук.

26юли

Сватбеният ден на С&Д

Сватбата с най-много наградени сватбени фотографии!!!

Прекрасен слънчев петъчен летен ден, свежи младоженци и разкошна обстановка във Вила Екатерина.

Ако желаете да разгледате галерията от сватбата на С&Д, моля кликнете тук.

Сватбеният ден на С&Д 7
Сватбеният ден на С&Д 8

Ако желаете да разгледате галерията от сватбата на С&Д, моля кликнете тук.

08окт.

Сватбеният ден на Н&Д | N&D wedding day

In Сватби by alexvelchev / 08.10.2016 / No Comments

Ден, изпълнен с много емоции, усмихнати лица, феерия от цветове, шампанско във въздуха, фойерверки в небето и двама души – Никол и Деан – които споделиха пред близки и роднини своята любов.

Дъждовният варненски ден не можа да спре нито двамата влюбени да се врекат един на друг, нито мен като сватбен фотограф да запечатам всеки един момент от тяхното тържество.

От снимките в галерията можете да се убедите как положителните емоции и страхотното настроение изпълват всеки кадър.

Read more →

24сеп.

Сватбеният ден на М&Е | M&E wedding day

“Любовта е като вятъра – не можеш да я видиш, но можеш да я почувстваш…”

– Никълъс Спаркс

 

Сватбата е важно и отговорно събитие в живота на човек. Тя е доказателството за съществуването на любовта и желанието да споделиш живота си с друг човек. Разбира се, такива моменти от живота са прекрасни, защото любовта се счита за една магия – магията на нашите сърца. Така че аз ви предлагам да се потопите за малко в атмосферата на тази магия!

Read more →

20сеп.

Сватбеният ден на Н&Ю | N&Y wedding day

Невена и Юлиян живеят в Германия и още от първата ни среща ми направиха впечатление като чувствени и романтични хора, такива които излъчват позитивизъм и с които ти е приятно и лесно да комуникираш.

Неви и Юли, искам да ви благодаря за гласуваното доверие да бъда ваш сватбен фотограф, за страхотното отношение, за разбирането на спецификата на работата ни и на цялостната ви съпричастност!  🙂

Read more →

20юли

На страниците на списание Cape Kaliakra

УНИКАЛНИ ИДЕИ И КРЕАТИВНОСТ С АЛЕКС ВЕЛЧЕВ. Алекс Велчев започва да се занимава професионално с фотография през 2012 г. и благодарение на уникалните си идеи и креативността си бързо успява да наложи името си сред водещите сватбени фотографи във Варна и региона. Това, което го отличава е непрекъснатият стремеж да улови и запази неподправената емоция, красотата и еуфорията на сватбения ден. За Алекс Велчев трябва да успява да запечата усмивките и сълзите, нежността и любовта в очите на хората, да преживява миговете на вълнение заедно с тях! Сватбеният ден е един от най-важните в живота на всеки човек и споменът трябва да бъде съхранен в целия му блясък, вълнения и чиста емоция!

Read more →

15юли

Следсватбена фотосесия С&A | S&A after-wedding photo-session

Да разкажеш за любовта на Станислава и Алесандро не е никак трудно, стига да си виждащ, а не гледащ човек! Любовта при тях не е само емоция, любовта при тях е и религия. Прекрасна българо-италианска сватба, изпълнена с много емоции, много смях и много сълзи. Младоженците и гостите на сватбата им са хора, които пееха, свиреха, забавляваха се, смееха се шумно. Хора, които не прикриваха любовта си, нито към избраният от сърцето човек, нито към живота. Хора, които ме трогнаха с историята си и ми показаха вярата си в непреходните неща, най- важното от които е любовта. Стаси и Але, Благодаря Ви, че избрахте мен за ваш сватбен фотограф! За мен беше чест и удоволствие да бъда част от вашата сватбена приказка! 🙂

Read more →

Сватбен фотограф Алекс Велчев. Всички права запазени!