Цветомила & Иван

Сватбен ден в надпревара с дъжда

Дата: 13.09.2018
Фотосесия и Църква: гр. Ямбол
Изнесен ритуал и Ресторант: Сикрет Гардън, гр. Сливен
Видеооператор: Станислав Темелков

Видях се с Цвети и Иван в София няколко месеца преди сватбата им и първото впечатление, което ми направиха е, че са родени един за друг – много красиви, усмихнати, интелигентни, стабилни и уверени млади хора. Тя е малко по-емоционална, той – мъж, здраво стъпил на земята.

Сватбата им се състоя в Ямбол и Сливен в един типичен септемврийски ден, в който се надпреварвахме с дъжда. Подготовката на Иван беше в дома на родителите му, а Цвети се подготвяше в уникалния като услоия и атмосфера Парк хотел Ямбол. Фотосесията заснехме в музея на бойната слава в Ямбол, където се опитахме да съчетаем военните експонати с духа на празника на младото семейство. Дъждът съкрати фотосесията ни, но работата, която бяхме свършили, беше на ниво.

Пренесохме се в забележителния ресторант Сикрет Гардън в Сливен. Бях чувал много суперлативи за това място, като смело мога да потвърдя, че това е една уникална и неповторима локация, която горещо препоръчвам на всички младоженци.

Въпреки дъждовната обстановка, с приповдигнато настроение, в красив и неповторим изнесен ритуал в градината на Сикрет Гардън, Цвети и Иван се врекоха един на друг!

Залата на ресторант Сикрет Гардън е феноменална като условия и разположеие – една от най-добрите, на които съм имал възможността да снимам – широко прортранство, много голям дансинг, възможност на гостите и на младоженците да следят какво се случва. Колосален купон – ритуали по посрещането, страхотна кумска реч, игри със състав за народни танци, музика и танци, летящи фенери, уникално музикално включване на кумовете!

Цвети и Иван, благодаря ви за честа да бъда ваш сватбен фотограф! Нека любовта ви пребъде, бъдете усмихнати и щастливи така, както бяхте в сватбения си ден!

chevron_left
Каролина & Траян
Антонина & Вичко

За да покажете сватбените си снимки на всички около Вас

Свържете се с мен