Чувствам се  привилегирован да бъда част от Вашата история

Фотографията винаги е била част от живота ми. Преди да намеря призванието си на професионален сватбен фотограф кариерата ми премина през рекламнатаи маркетинга, но във фотографията намерих истинско удовлетворение от работата и контакта с хората, които ми се доверяват.

Вярвам, че избирайки сватбен фотограф, Вие заслужавате професионалист, който притежава креативна визия и лично отношение. Философия ми за сватбената фотография се състои от следното:

- Основната цел на професионалната сватбената фотография е да удовлетвори максимално клиентите, като съхрани техните най-скъпи спомени

- Сватбените фотографи са творци и по тази причина следва да притежават значителни познания за композиция, светлина, цветове, дизайн, контраст и т.н.

- От съществено значение е познаването на техниката – да се избират правилните настройки на апаратите и обективите, за максимален резултат.

- Работейки непрекъснато при необичайни светлинни условия и ограничения във времето, сватбените фотографи трябва да бъдат адаптивни и креативни.

- Непрекъснатото усъвършенстване на уменията и използваната апаратура са ключови за създаването на незабравими сватбени снимки.

- Сватбените фотографи са длъжни да дават винаги най-доброто от себе си и да предразполагат клиентите си, за да се чувстват те комфортно пред обектива.

Колкото повече време минава, толкова повече детайли от сватбения ден ще бъдат забравени. След 10 или 15 години ще разчитаме повече на снимките отколкото на собствените си спомени. Добрата сватбена фотография трябва да запечата не само едни усмихнати лица, а цялостната емоция на деня до най-малките детайли. Ресторантът, градината, морският бряг на Варна или високите Софийски планини се превръщат в активни участници във фотосесията.

Като професионален сватбен фотограф, аз се стремя да уловя неуловимото, да запечатам на лента чувствата, да помогна на хората да усетят магнетичната атмосфера само като гледат една снимка.

faq

Често задавани въпроси

Бихме искали да заснемете сватбата ни! Какво трябва да направим?
chevron_right
Какви фотосесии заснемате?
chevron_right
Колко време преди сватбата трябва да Ви потърсим?
chevron_right
Кога ще можем да получим готовите си снимки?
chevron_right

Опит

Повече от 10 години професионален опит като Сватбен фотограф и близо 300 заснети сватби.

Награди

Множество отличени фотографии от реномирани български и международни организации.

Стил

Сватбен фотограф с ясно изразен и разпознаваем стил на работа – нестандартни идеи, изключителни фотосесии, качествена и прецизна обработка на кадрите.

Имате други въпроси за сватбения Ви ден

Свържете се с мен